Android™: FAQ / Támogatás

Mielőtt kapcsolatba lép ügyfélszolgálatunkkal, ellenőrizze az Útiszótár használóinak leggyakrabban feltett kérdéseit. Talán itt megtalálja a megoldást a problémájára.


Az alkalmazást külön megvásárolni nem lehet. Az INGYEN és kötelezettség nélkül letöltött verzió lehetőséget nyújt kipróbálni az alkalmazást, megnézni, mi mindent tartalmaz. Ezután közvetlen ebből az alkalmazásból vásárolhatja meg az egyes utazási társalgásokat vagy olcsóbban akár az egész készletet. Az ilyen, közvetlenül az alkalmazásból történő vásárlást az Google Play mint „In-App Billing“ jelöli.
Nem. Az alkalmazásban minden útiszótárnál fel van tüntetve annak ára, mint ahogy az egész készlet ára is. Minden használó maga dönti el, hogy csak egyes nyelveket vagy előnyösebb áron az egész útiszótár gyűjteményt veszi-e meg. A készlet árára tehát nincs befolyással az előzőleg megvásárolt nyelvek ára. Az Google Play nem teszi lehetővé az árak dinamikus módosítását.
Igen, amennyiben mindkét készülék ugyanazt az Android operációs rendszert használja és azonos felhasználói számlán jelentkezett be mint a vásárláskor. A tablettjén telepítse az alkalmazást. Majd a „Beállítások“ menü „Szervíz akció“ részében kattintson erre: „Megvásárolt nyelvek frissítése“. A Google Play nem teszi lehetővé egy alkalmazás vagy annak részeinek többszöri megvásárlását.
A „Beállítások“ részben a „Szervíz akció“ menüpontban kattintson erre: „Megvásárolt nyelvek frissítése“. Adja meg ugyanazt az ID-t, amit már használt a vásárlás során.

Ha mégis csak kapcsolatba szeretne lépni ügyfélszolgálatunkkal, küldjön egy e-mailt a támogatáshoz közvetlenül az Útiszótár alkalmazásból (Az alkalmazásról - Támogatás). Ha ez nem lehetséges, akkor használja az alábbi űrlapot:

Küldés