Windows®: Podrška i FAQ Priručnika za konverzaciju

Prije nego nazovete našu podršku za klijente, pogledajte najčešća pitanja korisnika našeg Priručnika za konverzaciju. Možda ćete ovdje naći odgovor na vaš problem.


Samostalno ne možete kupiti aplikaciju, ali možete BESPLATNO i neobvezno isprobati na koji način aplikacija funkcionira i što sve sadrži. Nakon toga možete izravno iz aplikacije kupiti pojedine razgovore za putovanje, ili po povoljnijoj cijeni kupiti cijeli komplet. Windows Store ovaj način kupovine direktno iz aplikacije označuje kao „In-App Purchase“.
Ne. U aplikaciji je kod svakog razgovora navedena cijena istodobno s cijenom za cijeli komplet. Svaki korisnik može odlučiti, hoće li kupiti pojedine jezike ili po povoljnijoj cijeni komplet svih razgovora. Znači da na cijenu kompleta ne utječu ranije kupljeni pojedini jezici. Windows Store ne omogućuje dinamičku promjenu cijena.
Da, ukoliko obeju opreme imaju operacijski sistem Windows i ukoliko ste prijavljen sa istim korisničkim računom koji ste unijeli prilikom kupovine. Instalirajte aplikaciju na vaš tablet u u sekciji „Namještanje“ aplikacije pritisnite na stavku „Obnoviti kupjene jezike“. Windows Store ne omogućuje kupovinu iste aplikacije ili dia ove, više puta.
U „Namještanje“ aplikacije pritisnite gumb „Obnoviti kupljene jezike“. Morate biti prijavljen sa istim korisničkim imenom koji ste unijeli pri kupovini.

Ako unatoč tome želite kontaktirati našu podršku za klijente, molimo pošaljite e-mail na podršku direktno iz aplikacije Priručnika za konverzaciju (Namještanje - Podrška). Ukoliko to nije moguće, možete koristiti slijedeći tiskopis:

Šalji